EMLAK: Gayrimenkul sektörüne hareketlilik…

En prestijli ve en geniş kapsamlı gayrimenkul organizasyonu Cityscape’in Türkiye’deki ilk fuarı, başarılı başlangıcı ile Türkiye gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirdi.

Cityscape Turkey, ilk gün itibari ile ziyaretçi sayısı ve profili açısından beklentilerin üzerinde bir başarıya imza attı. İlk gününde binlerce ziyaretçinin gezdiği fuara, yabancı yatırımcılar da büyük ilgi gösterdi. Fuarda yerli ve yabancı kurumsal yatırımcıların yanı sıra Cityscape Turkey’in sunduğu benzersiz fırsatlardan yararlanmak için gelen konut alıcılarının yoğunluğu da dikkat çekti.

Cityscape Turkey’in elde ettiği bu başarı, hem fuara katılan firmaları, hem de ziyaretçileri ve yatırımcıları mutlu etti. Ziyaretçiler, Cityscape Turkey’e özel indirim ve ödeme avantajlarından yararlandı. Fuarda yer alan sektörün öncü firmaları ise Cityscape Turkey’de beklentilerinin üzerinde bir yoğunluk ve ilgi ile karşılaştıklarını belirterek, “Cityscape Turkey, Türkiye gayrimenkul sektörünün 2016 ve gelecek hedeflerine ulaşmasında kaldıraç olacaktır” vurgusunu yaptılar.