AKTÜEL: Arjantin’e oyuncu Meral Çetinkaya’dan mesaj var!

Yakın zamanda Peru ve Uruguay’da yaşanan sel nedeniyle, mağdurlar için orada yardım kampanyası başlatan Türk oyuncu Ergün Demir’e ve Arjantin’e oyuncu Meral Çetinkaya’dan mesaj var!
MELİKE BİRGÖLGE

Değerli oyuncu Meral Çetinkaya’yla bir araya geldik. Sohbetimizde konu Binbir Gece dizisi ile yine beraber roll aldıkları ‘Neden Silah’ kısa filmindeki rol arkadaşı Ergün Demir’in Arjantin’deki başarılarına ve sel felaketine gelince sürpriz bir video yollamak istedi.

Arjantin’de de yayınlanan ve çok ilgi gören Binbir Gece dizisi oyuncularından Çetinkaya mesajında; Arjantin’deki sel mağdurlarına geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Ergün Demir’in Arjantin’deki başarısına duyduğu gururdan ve onunla ilgili anılarından bahsediyor.

Geçtiğimiz yıl aldığı dans yarışması davetiyle Arjantin’e giden oyuncu; 7 aylık dans maratonu sonrasında 2,5 ay süren Carlos Paz Tiyatro Festivali’nde Marcianos En La Casa komedi oyununda İspanyolca konuşarak rol almıştı.

Şimdilerde Arjantin’de yeni dizi ve single teklifini değerlendiren Ergün Demir, yaşanan sel felaketi mağdurları için yardım kampanyası başlattı. Çığ gibi büyüyen desteği gören şehir ve ülke yöneticileri de kampanyaya dahil oldular.

30 Nisan’da yardım amacıyla düzenlenecek olan gecede; Ergün Demir, Mariano Beron ve 64 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Valeria Lynch’le şarkılar söyleyecek.

Konserden elde edilecek gelirler ve kamyonlar dolusu yardım kolileri 2 Mayıs Pazartesi günü Ergün Demir tarafından mağdurlara teslim edilecek.