EMLAK: 900 milyon’luk dev yatırım

JNR Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 23-24 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşti. Türk ve Arap şirketleri arasında önemli iş bağlantılarının gerçekleştiği etkinlik 900 milyon TL’nin üzerindeki yatırım sözleşmelerine tanıklık etti.

Satış odaklı fuara büyük ilgi
Türkiye’nin satışa odaklanan ve alıcı ve satıcıyı buluşturan tek fuarı olma özelliği taşıyan 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi‘ne 72 konsept firma 253 projesi ile katıldı. Fuara, Gayrimenkul konut projeleri, yazlık evler, devremülkler, termal tesisler, ofisler, plazalar, akıllı binalar, gayrimenkul arsa ve projeleri, villa konutları, finans şirketleri ve yatırımcılar, bankaların yanı sıra gayrimenkul danışmanlık sektörünün önemli firmaları katılım gösterdi.

Körfez sermayesi ne bekliyor?
10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi kapsamında masaya yatırılan konuların başında ise “Körfez Sermayesinin Gayrimenkul Sektöründen Beklentileri” konusu geldi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’na denk düşen zirveye katılan konuklar arasında T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Gökhan Kanal İslam Ülkeleri Emlak Birliği Teşkilatı (REUOS) başkanı ve Daleel Group Yatırım ve İş Geliştirme Başkanı Dr. Muhammed Yahya Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da yer aldı.