AKTUEL: Survivor’dan elenen isim gözyaşlarını tutamadı

Survivor’da kimin elendiği belli oldu, gözyaşları sel oldu.. Survivor hayranlarının merakla beklediği eleme gecesi dün akşam yapıldı. Acun Ilıcalı’nın sunduğu programda eleme gecesinin öncesinde yarışmacılar Survivor adasına geldiği günden beri kaç kilo verdiklerini gösteren bir VTR hazırlandı.. Daha sonra Survivor’da eleme gecesine geçildi. Tuğba Özay Survivor’da en az oyu alarak adaya veda etti.

SURVİVOR’DA ELEMEYE KİMLER KALMIŞTI?
Survivor’da dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlülerde eleme heyacanı yaşandı. Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Atakan bir arkadaşının ismini söylemişti.
Semih, Yattara’nın ismini yazarken Nagihan Yunus’un adını yazdı. Yattara kimi yazdığını göstermedi.Atakan ve Ezgi Tuğba’nın ismini söyledi. Tuğba, Ezgi’nin adını yazdı. Yunus, Semih’in ismini söyledi.
Yapılan oylama sonunda Tuğba elemeye kalan isim oldu. Ünlüler takımında elemeye kalan son ismi bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Atakan söyledi. Atakan eleme için Semih’i söyledi.
Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde Serkay ve Gizem Kerimoğlu elemeye kalmıştı.Ve böylece Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay ve Semih elemeye kaldı.