AKTÜEL: Devlet babama çok benzer

“Mersin’in Tarsus ilçesi Böğrüeğri Yaylasında yaşayan 77 yaşındaki Ayşe Demir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kuzeni olduğunu söyledi. ”
ÖZEL HABER: NEŞE BERBER
Mersin’in Tarsus ilçesi Böğrüeğri Yaylasında yaşayan 77 yaşındaki Ayşe Demir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kuzeni olduğunu söyledi.

Mersin’in Tarsus ilçesi Böğrüeğri Yaylası yaklaşık 1600 mt. yukarda bir köy.
Yol boyunca üzüm ağaçları ve zeytin ağaçları tarlaları bitirip yaylaya ulaşıyorsunuz. Böğrüeğri yaylasında yaşayan 77 yaşındaki Ayşe Demir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kuzeni olduğunu söyledi. Bahçeli’yi çok özlediğini ama uzun zamandır köye gelmediğini vurguluyor.
Ayşe Demir ‘Devlet babama çok benzer, ona baktıkça babamı hatırlıyorum, yaşlandıkça daha da benzedi. Çocukken herzaman görüşürdük. Babam öldüğünden beri Devlet Bahçeli köye’de gelmiyor’ diyerek özlemini anlattı. Devlet Bahçeli ile çocukluk anılarının olduğunu söyleyen Ayşe teyze Bahçeli’ye bir mesajım var diyerek ‘onu en kısa zamanda yaylaya bekliyorum’ diyor.
Ayşe Demir, Bahçeli’yi anlatırken gözlerinin birbirine çok benzediğini herkesin onları çok benzettiğini anlattı. Koyu MHP’li olan Ayşe Demir hangi partilisin diye sorduğunuzda parmaklarını birleştirip MHP’nin şeklini yapıyor. Ayşe Demir, Bahçeli’ye olan özlemini dile getirip Böğrüeğri yaylasına bekliyoruz. Bahçeli’yi gelirse ona kendi ellerimle sıkma pişireceğim’ dedi.