SPOR: Başkan Fikret Orman topa girdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, üst üste üçüncü sezon şampiyonluğun kaçırılmaması için yeniden kolları sıvadı. Kartal’ın başkanı, transferi rafa kaldırdı ve önceliğin şampiyonluk olduğunu belirtti.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ilk olarak imza aşamasına getirilen iç transfer görüşmelerini rafa kaldırdı. Lig sonuna kadar takımın yanında yer alacak olan siyah-beyazlı kulübün patronunun, Akhisar maçındaki panik havasından rahatsız olduğu ve bu nedenle futbolcular ve teknik heyetle toplantı yapacağı aktarıldı.
Fikret Orman yıllar sonra ilk kez bu kadar çok yaklaştıkları Süper Lig şampiyonluğunun kaçmaması için kolları sıvadı. Orman ilk olarak imza aşamasına gelmiş olan iç transfer görüşmelerini sezon sonuna kadar rafa kaldırdı.
İlişkili Haber
Hiçbir sözleşmenin şampiyonluktan daha önemli olmadığını dile getiren siyah-beyazlı yöneticilere hak veren Başkan Fikret Orman’ın, “Son üç senedir kaçan şampiyonluklar nedeniyle yaşadığım üzüntüyü anlatamam. Aynı şekilde bu sene de kendi ellerimizle şampiyonluğu vermek istemiyoruz. Benim için her şeyden önce şampiyonluk gelir. İç transferde aceleye hiç gerek yok” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.
İlişkili Haber
Ligin bitimine kadar takımın yanında yer alacak olan Başkan Fikret Orman’ın, teknik heyet ve futbolcularla zaman zaman toplantılar yapacağı bildirildi.
Siyah-beyazlı kulübün patronu ilk olarak Akhisar Belediyespor maçındaki hataların üzerinde duracak. Orman, futbolda herkesin hatalar yapabileceğini ifade ederek, şampiyonluk yolunda başka bir kayıp yaşanmaması gerektiğinin altını çizecek.
Bu arada Başkan Fikret Orman’ın en fazla takım içerisindeki gereksiz stres ve panik havasından rahatsız olduğu öğrenildi. Akhisar Belediyespor maçındaki görüntüden memnun kalmayan ve pas hatalarını panik havasına bağlayan Orman, bu problemin çözülmesi için teknik heyet ile de bir toplantı gerçekleştirecek. Kaynak: Milliyet

One comment
  1. Milyon dolar parayı alan ve Avrupa’da top oynayan bu futbolcular 2,3 maçtır 90 dk da 3veya 4 atak yapan rakiplerinden yine 2veya 3 gol yiyorsa ve durmadan öne oynamayıp kaleciye oynuyorsan yazıklar olsun. Teknik direktör bunu yasaklamalı. Avrupa’da varmı böyle bir olay

Comments are closed.