SPOR: Beşiktaş’ın İzmir seferi başlıyor

Kartal, ilk yarıda yenildiği Akhisar’ı devirmek için bugün İzmir’e gidecek. Siyah-Beyazlılar’ı burada taraftarı coşkuyla karşılayacak, 40 kilometre uzaklıktaki Manisa’ya konvoylarla adeta bir şampiyon gibi giriş yapılacak.
Bursaspor ve Sivasspor galibiyetleriyle yeniden havaya giren, zirvede Fenerbahçe ile puan farkını 5’e çıkaran Beşiktaş, en kritik deplasmanına çıkacak. Siyah-Beyazlılar, ligin ilk yarısında İstanbul’da 2-0 kaybettikleri Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Kartal, bu maça diğerlerinden farklı hazırlanıyor. Hem teknik direktör Şenol Güneş hem de oyuncular hesabı kapatmak istiyor. Fenerbahçe’nin pazar günü oynayacağı haftada bir gün önce kazanıp, rakibiyle farkı 8 puana çıkarmayı hedefleyen Beşiktaş, tüm planlarını zafer üzerine kuruyor.
Bu doğrultuda takımla sık sık toplantı yapan Şenol Güneş, “5 haftalık periyoda bakmayacağız. Maç maç düşüneceğiz ve yola devam edeceğiz. Size güveniyorum. Manisa’da kazanıp, İstanbul’a 8 puan farkla döneceğiz” sözleriyle oyuncularını motive ediyor. Zorlu virajda liderin en büyük kozu yine taraftarı olacak. 16 bin 500 kapasiteli 19 Mayıs Stadı’nda 11 bin 500 bilet Beşiktaş için ayrılırken, Siyah-Beyazlı futbolseverler kısa zamanda bunları tüketti. Sadece maç saati değil, bugün de taraftarlar şov yapacak.
Saat 18.30’da özel uçakla İzmir’e hareket edecek olan Beşiktaş kafilesini burada taraftarlar coşkulu şekilde karşılayacak. Bu doğrultuda yoğun bir hazırlık içine girildiği öğrenilirken, sonrasında Manisa’ya karayoluyla gidecek takım yalnız bırakılmayacak. Taraftarlar konvoy eşliğinde takımı otele götürecek. Kaynak: Fanatik