BEŞİKTAŞ: 23 Nisan’da çocuklara özel festival!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 96. yılında unutulmayacak bir festival ile Beşiktaş Çilekli Spor Tesislerinde kutlanacak. Beşiktaş Belediyesinin organize ettiği 23 Nisan Çocuk Festivali birbirinden renkli sürprizlerle gerçekleştirilecek. Etkinlik alanının üstünü özel bir sistemle komple balonlar ve toplarla dolduran Beşiktaş Belediyesi hepsini bir anda aşağıya salarak çocuklara büyük bir sürpriz yapacak. Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesislerinde gerçekleşecek olan Çocuk festivalinde; Konserler, müzikler, halk oyunları, Beşiktaş Çocuk Korosu, 10.000 top ile balon yağmuru, resim yarışması, bilim şovları, şarkı yarışması gibi birbirinden farklı etkinliklerle çocuklar 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayacak. “23 Nisan Çocuk Karnavalı” programına Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş ve İstanbul’da yaşayan çocuklar ve aileleriyle birlikte binlerce vatandaş katılacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ına özel olarak hazırlanan çocuk festivalimizde siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemen ve Çocuk Bayramı’na özel bir karnaval programı düzenleyerek tüm çocukları ve ailelerini festivale davet ediyor. Bol oyunla ve aktiviteyle renklendirilen bu özel etkinlik, 23 Nisan Cumartesi günü 12.30 – 18.30 saatleri arasında Beşiktaş Çilekli Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NA ÖZEL ÇOCUK KARNAVALI

Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Çilekli Spor Tesisleri’nde yapılacak özel bir festival ile kutlamaya hazırlanıyor. 23 Nisan Cumartesi günü 12.30’da başlayacak ve 18.30’a kadar sürecek çocuk festivalinde 23 Nisan’a özel birçok aktivite gerçekleştirilecek. Tiyatrodan halk oyunlarına, bilim şovlarından şarkı yarışmalarına kadar farklı yelpazede sergilenecek gösterilerin yanı sıra tüm çocukların beraberce oynayacağı aktivitelerle çocuklar için bayramlarını doyasıya kutlayacakları unutulmaz bir gün planlanıyor. Etkinliğin içeriği Beşiktaş Çocuk Korosu, Beşiktaş Modern Dans Topluluğu, OMO ve Doğa Koleji katkılarıyla zenginleşiyor. Festivale 2-16 yaş grubunda 5000 çocuğun ve ailelerinin katılımı bekleniyor.

OMO’dan çocuklara 10 bin top hediye…

2004 yılından beri “Kirlenmek güzeldir” felsefesiyle, çocukların deneyimleyerek ve keşfederek öğrenmelerine destek olan OMO 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği Çilekli Çocuk Festivali’nde 10 bin topu festivale katılacak çocuklara açık havada daha fazla oyun oynamalarını teşvik etmek amacıyla hediye ediyor.

Tarih: 23 Nisan 2016 Cumartesi
Saat: 12.00
Yer: Beşiktaş Çilekli Spor Tesisleri