SPOR: Mario Gomez’de son dakika

Beşiktaş formasıyla attığı 22 golle takımına hayat veren Mario Gomez’in, Kara Kartal’daki geleceği 21 Nisan’a kadar belli olacak. Fiorentina’dan kiralanan Alman futbolcu, perşembe gününe kadar olumsuz bir talepte bulunmazsa gelecek sezon da Siyah-Beyazlılar’da görev yapacak.
Kara Kartal’ın İtalya Serie A ekibi Fiorentina’dan 2 yıllığına kiraladığı Mario Gomez, Siyah-Beyazlı formayla gösterdiği muhteşem performansla takımına büyük katkı sağlamaya devam ediyor.
Son olarak Beşiktaş’ın önceki gün Sivasspor’u 2-1’lik skorla devirdiği maçta takımının ilk golünü kaydeden ve Oğuzhan Özyakup’un attığı penaltının hazırlayıcısı olan 30 yaşındaki futbolcunun, Kara Kartal’daki geleceği 21 Nisan’da belli olacak. Her fırsatta yaptığı açıklamada Beşiktaş’ta mutlu olduğunu söyleyen başarılı futbolcu, bu tarihe kadar eğer ayrılmak isterse bunu yönetime bildirecek; eğer taraflar böyle bir talepte bulunmazsa Gomez’in Beşiktaş’la olan sözleşmesi otomatik olarak seneye de uzayacak.
Sezon sonunda Almanya Milli Takımı’yla Euro 2016’ya gitmesine kesin gözüyle bakılan tecrübeli futbolcu, ayrılık ihtimali halinde sözleşmesindeki özel madde gereği sadece Fiorentina’ya geri dönebilecek. Eğer Gomez yola Kara Kartal’la devam kararı verirse yönetim; Fiorentina’yla yapılan özel anlaşma sebebiyle bonservisini ödeyip Euro 2016 öncesinde yıldız ismin bonservisini alabilecek.