OTOMOBİL: İndirimde son fırsat

Pazar kaybetmek istemeyen firmalar, bahar kampanyalarıyla sıfır faizin yanı sıra 15 bin lirayı aşan indirim fırsatı sunuyor.

Türkiye’de otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2015 yılının ilk çeyreğine göre bu yıl yüzde 2,75 oranında daraldı. Bu daralmanın da etkisiyle otomobil üreticileri alıcının radarına girmek için yeni modellerini cazip hâle getirecek teklifler sunmaya devam ediyor.
STOKLAR ERİYECEK

Nisan ayı kampanyasını duyurmaya başlayan otomobil üreticileri, alternatif ödeme seçenekleri hedeflerine ulaşmaya çalışacak. Kampanyalar kapsamında, 2015 model yılı stoklarını eritmek isteyen otomobil üreticileri bazı modellerde 15 bin liraya varanindirimler uyguluyor.

DİKKAT ÇEKEN KAMPANYALAR

Pazarda faaliyet gösteren bazı yerli ve yabancı firmaların kampanyaları dikkat çekti. Toyota’dan Citroen’e Renault’dan Fiat’a, Volkswagen’den Honda’ya kadar değişik markaların kampanyalarını sizler için derledik. İşte kıyasıya rekabetin yaşandığı pazardan ilginç kampanyalar:

2015 FİAT’LARDA 15 BİN LİRA İNDİRİM

Fiat, 2015 model otomobillerde 30 bin liraya 15 ay veya 24 bin liraya 20 ay sıfır faizli kredi imkanı veriyor. Marka ayrıca 2015 yılına ait Freemont, Panda, Punto ve 500 Ailesiaraçlarda 15 bin liraya varan indirim yapıyor. 2015 model yılı hafif ticari araçlarda da aynı koşullarda kredi kullandırmasının yanı sıra ticari aracını yenilemek isteyen esnafa 750 liraya kadar kasko desteği sağlayan firma, Pratico ve Ducato’da yüzde 3 peşin alımindirimi sağlıyor. Fiat, 2016 model otomobillerde 15 bin liraya 15 ay sıfır faizli kredi fırsatından yararlandırıyor.