SPOR: Oğuzhan transfer savaşı başladı

İnter ve Arsenal’in 8 milyon euro’luk önerisini reddeden Beşiktaş yönetimi, Atletico Madrid’e de son rakamı çekti: 20 milyon euro.
Yıldız isimlerine teklifler yağan Beşiktaş’ta en ciddi ilgilenilen oyuncuların başında Oğuzhan Özyakup geliyor. Beşiktaş yöntiminin ise İtalya, İspanya ve İngiltere’den takımların sıraya girdiği oyuncuyu kolay kolay bırakmaya niyeti yok. Başarılı oyuncunun eski kulübü Arsenal ve İtalyan ekibi İnter’in Ozi için siyah-beyazlı kulübün resmen kapısını çaldığı belirtildi.
Arsenal, 23 yaşındaki yıldızın bonservisine 6 milyon sterlin (8 milyon euro) teklif ederken, yönetim ise 15 milyon sterlin’in altında bir rakamı kabul etmeyeceğini ileterek öneriyi reddetti.
İnter’le de anlaşamadığı vurgulanan Beşiktaş’ın kapısını çalan diğer ekip ise Atletico Madrid… İspanyol kulübü de siyah-beyazlılarla görüşerek 12 milyon euro’luk bir rakam sundu; fakat Beşiktaşlı idareciler ise Oğuzhan’ı ancak 20 milyon euro’ya bırakabileceklerini bildirdiler. Atletico’nun bu rakam üzerine sezon sonu görüşmek için tekrar randevu talep ettiği gelen haberler arasında.