ALIŞVERİŞ: Batman ve Superman evinize konuk oluyor

Batman-Superman’in lisanslı nevresim takımları Özdilek’te

Tarihte ilk kez iki DC karakterini beyaz perdede buluşturan ve son yılların en önemli karşılaşması olan Batman Vs Superman: Adaletin Şafağı’ filmi ilk önce sinemalara, lisanlı ürünleri de Özdilek kalitesiyle evlerinize konuk oluyor.

Ev tekstili ve dekorasyonunun sevilen markası Özdilek, son yılların en önemli karşılaşması olan Batman Vs Superman: Adaletin Şafağı filminin lisanlı ürünlerini evlere taşıyor. Çocuklar ve gençlerin olduğu kadar anne ve babaların da kahramanı olan Batman ve Süperman, nevresim takımına dönüşerek Özdilek kalitesiyle yatakların vazgeçilmez ürünü haline geliyor.

Gotham şehrinin koruyucusu Batman’in ve umudun simgesi Superman’in yer aldığı Batman v Superman Dark, City, Krypton ve Rain Dijital Nevresim Takımı’nı çocukların beğenisine sunan Özdilek, farklı renk ve ebat seçenekleriyle de ebeveynlerin beğenisini kazanıyor.

Aileler, Özdilek ev tekstili ve havlu-bornoz ürünlerine Özdilek Alışveriş Merkezleri, Özdilek Ev Tekstil Mağazaları, Özdilek Departman Mağazaları ve Özdilek Yetkili Satış Noktaları’ndan rahatlıkla ulaşabiliyor.