SPOR: Tolga Zengin: Asıl kutlama kupa kalktığında olacak”

Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin, Vodafone Arena atmosferini göklere çıkardı: “Çok iyi bir atmosfer bekliyorduk ama beklentilerin bile üzerinde oldu. Taraftar, takımını ne kadar özlediğini gösterdi.”
Vodafone Arena’da daha önce idman yapan oyuncular, “Bu stadın dolu halini hayal bile edemiyoruz” demişti.
Devletin zirvesinin katıldığı açılışa da katılan Tolga Zengin, ilk kez dolu tribünler önündeki atmosferi takımın kaptanı olarak yaşadı. Deneyimli file bekçisi, yeni stat için herkesin bir beklentisi olduğunu ama önceki günkü havanın beklentilerin bile üzerine çıktığını söyledi. Artık çok daha büyük bir güçle yol alacaklarını belirten Siyah-Beyazlılar’ın kaptanı, “Gerçekten de dolu hali inanılmaz etkileyiciydi. Kim ‘burada heyecanlanmadım’ derse yalan söyler. Bizi taraftarımız birçok farklı sahada da hiç yalnız bırakmadı ama böyle bir iç saha avantajına sahip olmak elbette bambaşka” dedi.
Tolga Zengin, her şeye rağmen sevinmek için erken olduğuna işaret edip, “Asıl kutlamanın kupa kalktığında olacağını biliyoruz. Avantajlı olmak, ancak bunu kullanabilirseniz işe yarar” ifadelerini kullandı ve şunları söyledi: “Biz, takım olarak elbette heyecanlıydık ama taraftarın da ne kadar heyecanlı olduğunu sahaya çıktığımız ilk andan itibaren hissettik. Gerçekten de takımlarını çok özlemişler. Yeni stattaki atmosferin ilerleyen dönemde daha da artacağını düşünüyorum.”