SPOR: Metin Albayrak: “Gomez bir yere gitmez”

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, “Gomez burada çok mutlu. Biz de ondan memnunuz. Sezon sonunda anlaşırsak Euro 2016’ya bizim oyuncumuz olarak gidecek” dedi.
Kara Kartal’ın önceki gün Bursaspor’u 3-2’lik skorla devirdiği mücadelede yaptığı dubleyle takımına hayat veren Mario Gomez’le ilgili olarak yönetimden bonservis açıklaması geldi. Sezon başında İtalya Serie A temsilcisi Fiorentina’dan 2 yıllığına kiraladıkları 30 yaşındaki futbolcudan oldukça memnun olduklarını söyleyen Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 1000 Euro’luk temsili bonservis bedelini ödeyip Gomez’in bonservisini almak istediklerini belirterek, “Mario’yla sezon sonunda Euro 2016’ya gitmeden önce masaya oturacağız. Anlaşma sağlandığı taktirde Euro 2016’ya Beşiktaş’ın oyuncusu olarak gidecek” ifadelerini kullandı.
Yıldız isme güvenerek kadrolarına kazandırdıklarını belirten Albayrak, “Gomez, bize gelmeden önce Fiorentina’da çok iyi günler geçirmedi. Bundesliga’da müthiş işler yaptı ama İtalya’da olmadı. Biz ona inandık, burada çok huzurlu ve mutlu. Bundan dolayı da başarılı oluyor. İyi ki Mario Gomez’i aldık diyoruz” diye konuştu.
Şampiyonluk yarışındaki rakipleri Fenerbahçe’nin 2 kilit ismi Mehmet Topal ve Gökhan Gönül’ün son zamanlarda Beşiktaş’la anılmasını da değerlendiren başarılı yönetici, “Gökhan Gönül ve Mehmet Topal’ın kulübüyle sözleşmeleri bitiyor. Bu konuda bazı yakıştırmalar yapılıyor. Bir temasımız yok ama bu tip oyuncuları kim kadrosunda görmek istemez” dedi. Öte yandan Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre’nin Avrupa’daki birçok takımın gündeminde bulunmasını da yorumlayan Metin Albayrak, “Gökhan Töre ve Oğuzhan kontratlı futbolcularımız. Onlarla uzun yıllar yola devam etmeyi planlıyoruz” açıklamasını yaptı.