SİYASET: Devlet Bahçeli: “Paralele teslim edecek partimiz yok”

Ankara, Washington ve Pensilvanya arasında MHP düşmanlığı üçgeni kurulduğunu iddia eden Bahçeli, “Bunlar kırk fırın ekmek yeseler, ağızlarıyla kuş tutsalar yine de MHP’yi kafalarına göre tanzim edemeyeceklerdir” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, olağanüstü kurultay sürecine ilişkin olarak, “Bizim paralele teslim edecek bir partimiz yoktur” dedi. Bahçeli, MHP’nin dünkü Meclis grup toplantısında özetle şu mesajları verdi:
-Milliyetçi Hareket Partisi, ayak oyunlarına, sinsi operasyonlara, ahlaksız tuzaklara hazırlıklıdır ve her musibeti defedecek cesarettedir. Milletvekili adayı olmayan veya olsa bile seçilemeyen ya da milletvekili olup da sorumluluktan kaçan kim varsa birden bire aynı mevzide toplanmışlardır… Bunlar kırk fırın ekmek yeseler, ağızlarıyla kuş tutup dağları titretseler yine de MHP’yi kafalarına göre tanzim edemeyeceklerdir.
-Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi 8 Nisan’da kararını açıkladı. Bundan sonra sırayı bizim müracaatımızla Yargıtay safhası alacak. Bize AKP’nin stepnesi, bastonu, kurtarıcı meleği diyen müfteriler şimdi ne diyeceklerdir? Hani iktidar bizim menfaatimize olmak üzere yargıya müdahale edecekti? MHP’yi defalarca sırttan hançerleyen bu ucubeler nereye gitmiştir? Saraya 25 bin kişiyle yürüme iddiasında bulunanlar, partimizin başarısı için kılını dahi kıpırdatmayanlar dilini mi yutmuştur? Bizim paralele teslim edecek bir partimiz yoktur.
-Şimdiden sevinç çığlıkları atanları görüyorum. Hele hele MHP’ye nüfuz etmek, yuvalanmak ve operasyon partisi olarak kullanmak isteyen okyanus ötesi kaçkınlarının, paralel artıklarının mutluluğunu da ibretle izliyorum. Kendi kurum ve kuruluşlarına kayyum atandığında kıyameti koparan, kayyumun gölgesi MHP’ye değince güvercin taklaları atan zevat ve zümreye diyorum ki bugüne kadar ne yaşamışsanız müstahaktır. Bunlar ikiyüzlü ve Türkiye’nin karşısındaki husumet kutbudur. Bunlar dini paraya dönüştüren, imamlığı şirkete çeviren, ABD’nin kuklası, İslamiyet’in yüz karalarıdır… Ankara, Washington ve Pensilvanya arasında MHP düşmanlığının üçgeni kurulmuştur. Kurultay tacirlerinin hedefi; sanıldığı gibi MHP’yi selamete çıkarmak, iktidara taşımak değil, aksine MHP’yi ele geçirerek güçten düşürmektir. Olağanüstü kurultay komplosu; düpedüz MHP’yi geriletme, AKP’nin işini kolaylaştırma ve paralel örgütü siyasallaştırma stratejisidir.
-Yüz milyonlarca Müslüman aç ve sefildir. Buna karşılık batıya uşaklık yapan, küresel senaryolara kapı bekçiliğine soyunan krallar, şeyhler, emirler İslam toplumlarını iliklerine kadar sömürmektedir. Görüyorsunuz, Suudi arabistan Kralı Ankara’ya ayak basmadan yüzlerce lüks araç, korumaya alınmış şatafatlı oteller hizmetine tahsis edilmiştir.
-Kırıkkale Silah Fabrikası Müdürü milli piyade silahlarının planlarını satarken suçüstü yakalanmıştır. Bu Vatan haini, milli sırları kişisel menfaate dönüştürmeye cüret ve cesaret edecek kadar gözünü karartmıştır. Milli güvenliğe zarar verecek benzeri ihanetlerin gerçekleşip gerçekleşmediğini hükümet mutlaka açıklığa kavuşturmalıdır.
-Milli güvenliğimiz açısından tehlike saçan bir diğer konu da vatandaşlarımızın kimlik bilgilerinin çalınmasıdır. Bu sonuç tam bir skandal, tam bir iflas halidir. Hükümetin eften püften açıklamalarla konuyu basite indirgemesi bir defa sorumsuzluk örneğidir. Türkiye’nin kozmik şifrelerinin çözülmesi neyse, vatandaşlarımızın kimlik bilgilerinin karanlık çevrelerin kontrolüne geçmesi aynı şeydir.
-ABD’nin PKK’yla, eski müzakere ortağı AKP’yi görüştürmek için arabuluculuk teklifinde bulunmaya ne hakkı vardır? ABD, PKK’nın çöpçatanı olacak kadar Türk ve Türkiye düşmanı mıdır? ABD Büyükelçiliği ikide bir terör uyarısı yapıp kafasında bölünmüş bir coğrafyanın temellerini mi atmaktadır?