GÜNDEM: Özgecan’ın katilini öldüren kişi kim?

Kaldıkları cezaevinde saldırıya uğrayarak ağır yaralanan Özgecan Arslan’ın katili Suphi Altındöken hayatını kaybetti, Altındöken’in babası Necmettin Altındöken’in tedavisi sürüyor.

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındakiÖzgecan Arslan’ın katili 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken cezaevinde öldürüldü. Babası Necmettin Altındöken ise saldırıda yaralandı.

Türkiye’de ölümüyle infial yaratan Özgecan Aslan’ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, Adana E Tipi Kapalı Cezaevi’nde saldırıya uğradı. Silah sesleri duyulurken baba ve oğlu ağır yaralandı.

İlk bilgilere göre Necmettin Altındöken’de 2, oğlunda ise 1 kurşun yarası tespit edildi. Tedavi altına alınan Suphi Altındöken hayatını kaybederken, baba Necmettin Altındöken’in tedavisi sürüyor.

ÖZGECAN’IN KATİLİNİ ÖLDÜREN HÜKÜMLÜ KİM?
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında, baba ve oğlu vuran kişinin A.G. isimli hükümlü olduğu belirlendi. G.A.’nin ifadesinde tabancayı tuvaletten aldığını söylediği öğrenildi. Ayrıca baba ve oğlu koğuşta vurduğu, silah sesleri üzerine koğuşa gelen infaz koruma memurunu da rehin aldığı ortaya çıktı.