GÜNDEM: Ahmet Hakan o habere tepki gösterdi.

Ahmet Hakan Hürriyet gazetesindeki bugünkü yazısında A Haber’den Mevlüt Yüksel’in Alman televizyonu ZDF binası önünden yaptığı yayını sert bir dille eleştirdi.
A Haber’den Mevlüt Yüksel’in ZDF yayını çok ses getirdi.

Ahmet Hakan, bugün yazısında bu yayın için “A Haber adlı televizyon kanalı, bu haberiyle, Türk milletinin zekâsına hakaret etmiştir. Hangisi daha büyük ayıptır, takdiri size bırakıyorum.” dedi.

İŞTE AHMET HAKAN’IN O YAZISI

A HABERCİLER, Almanya’lara kadar gitmişler.

ZDF adlı Alman televizyonunun önüne varmışlar. İstemişler ki…

ZDF’den kendilerine şöyle okkalı bir saldırı falan olsun da…

“Nerede ulan basın özgürlüğü” diye çığlığı bassınlar.

*

Fakat kör olası Almanlar, yutmamışlar bu zokayı. Bizim A Haberciyi zerre kadar takmamışlar. Eller cepte, ağızlar kulaklarda muhabbet etmişler.

*

Normal bir insan ne yapar?
“Buradan bize ekmek çıkmaz abi” der ve pılısını pırtısını toplayıp yurda kesin dönüş yapar, değil mi? Ama söz konusu olan normal bir insan değilse…

Şunu yapar:”Sevgili seyirciler! İşte görüyorsunuz! Alman’ın elleri cepte… İşte basın özgürlüğüne gösterdikleri saygı bu. Bunların basın özgürlüğünden anladığı bu… Bakın, bakın… Adamın eli, hâlâ cebinde!”

*

Alman ZDF televizyonu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ederek çok ayıp etmiştir. Ancak A Haber adlı televizyon kanalı, bu haberiyle, Türk milletinin zekâsına hakaret etmiştir. Hangisi daha büyük ayıptır, takdiri size bırakıyorum.