SPOR: “Hayaldi gerçek oldu”

Siyah-Beyazlı futbolcular, Vodafone Arena’da çıktıkları ilk idmanda büyük heyecan yaşadılar. Antrenmanın ardından aralarında yaptıkları sohbetlerde, “Stadımız efsane olmuş. Bu tribünler dolunca oluşacak atmosferi hayal bile edemiyoruz” diyen yıldızların hayali, bugünkü maçla gerçek olacak. Vodafone Arena’da önceki gün ilk kez top başı yapan futbolcular, büyük bir heyecan yaşadı.
Yaklaşık 3 sezondur iç saha maçları için başka statlara konuk olan Siyah-Beyazlı oyuncular, kendi evlerinde olmanın yarattığı büyük mutluluğu, kendi aralarında yaptıkları sohbette paylaştı.
İdmana, Vodafone Arena’daki soyunma odasında hazırlanan ve 42 bin kişilik stadın çimlerinde çalışma gerçekleştiren futbolcular, “Stadımız efsane olmuş. Hiçbir eksiği kalmamış. Bu tribünler dolunca oluşacak atmosferi hayal bile edemiyoruz” sözlerini sarf etti.
Öte yandan sahanın çimlerini uzun bulan futbolcuların, bunu sahadan sorumlu yetkililere ilettiği ve ilgililerin de çimleri Bursa maçı öncesinde düzelttikleri öğrenildi.
Zirve yarışındaki rakipleri Fenerbahçe’nin Konyaspor karşılaşmasından puansız ayrılması sonrasında mutlulukları daha da artan Şenol Güneş’in öğrencileri, “Şampiyonluk için avantaj yine bize geçti. Artık sadece kendi maçlarımıza bakmamız lazım. Ne zaman onlara baksak puan kaybediyoruz. Biz kendi işimizi yapıp kalan maçlarımızı kazanarak şampiyon olacağız” sözlerinde birleşti.