MAGAZİN:İşte Benim Stilim kim birinci oldu?

“​Bihar Candan mı yoksa Yeşim Aydın mı? İşte Benim Stilim’de kim şampiyon oldu? Moda ve stil yarışmasının gala gecesinde İşte Benim Stilim’de kim 100 bin liralık ödülü kazandı? ”

Finale kalan yarışmacılarda heyecan tavan yapmıştı. Herkesin amacı İşte Benim Stilim kim şampiyon oldu sorusunun yanıtı olabilmekti. Yarışmacılar final gecesine özel hazırladıkları kombinlerle nefesleri kesti.
Büyük finalde Bahar Candan ve Yeşim Aydın son ikiye kalmayı başaran isimler oldu. Halkın gönderdiği oylarla İşte Benim Stilim’in 6. sezonunda kraliçe olan yarışmacı Yeşim Aydın oldu. İşte Benim Stilim kim kazadı sorusunun yanıtı Yeşim Aydın olunca Bahar Candan hemen podyumu terk etti. Kimse onun bir tavrına anlam veremedi.
İşte Benim Stilim’de büyük finale şu yarışmacılar kalmıştı: Tuğba İldiz, Bahar Candan, Yağmur Taktaş, Yeşim Aydın, Ayshan Ojaghvediyeva, Meral Avcı ve Selay Topçuoğlu. Bu isimlerden son ikiye Bahar ve Yeşim kaldı. Bilindiği gibi iki isim de yarışmada iki aydır birbiriyel çok sert tartışmalar yaşamıştı.
[İşte Benim Stilim kim birinci oldu, İşte Benim Stilim kim kazandı]
‘İşte o an bu an’ sözleriyle İşte Benim Stilim şampiyonluk gecesinin açılışını yapan Öykü Serter, sunumuyla yine geceye renk katmayı başardı. Ardından Hakan Akkaya podyumda göründü. Sırasıyla Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve güzeller güzeli İvana Sert masadaki yerlerini aldı. Şampiyonun belli olduğu final gecesinin konuk sanatçısı Sinan Akçıl oldu.
NUR YERLİTAŞ’TAN PİYANO SÜRPRİZİ
Türkiye’nin en stil kadınının seçildiği İşte Benim Stilim’de Sinan Akçıl şarkıları, jüri üyelerin eğlenceli yorumları ve yarışmacıların en şık ve tarz kıyafetleriyle son derece keyifli dakikalar yaşandı. Özellikle Nur Yerlitaş’ın şarkı söylediği anlarda jüri masasından ayrılmasına pek alışık olmadığımız Nur Yerlitaş’ın yerinden kalkarak piyanonun başına geçtiği dakikalar unutulmazdı.
İki aylık çok zorlu bir stil ve şıklık yarışının ardından İşte Benim Stilim kim birinci oldu sorusunun yanıtı da belli oldu. Belki herkes bu yarışmayı Bahar Candan’ın kazanmasını bekliyordu. Ancak belki de son günde İvana Sert ile yaşadığı tartışmalar onu birincilikten etti. 100 bin liralık ödülü kim kazandı diye merak edenler şu cevapla karşılaştı: Yeşim Aydın.