MAGAZİN: Kısmetse Olur kim elendi?

“Kısmetse Olur kim elendi sorusu yanıt buldu. Emre ve Ayça haftanın birincileri olmuştu. Kısmetse Olur eleme gecesindeki müthiş finalde kim elendi diye merak edilirken ortaya çıkan sonuç herkesi şaşırttı. Kısmetse Olur’da 10 bin liralık çek Emre’nin oldu ve elenen isim Nur oldu. ”
Kısmetse Olur kim elendi sorusu yanıt buldu. Emre ve Ayça haftanın birincileri olmuştu. Kısmetse Olur eleme gecesindeki müthiş finalde kim elendi diye merak edilirken ortaya çıkan sonuç herkesi şaşırttı. Kısmetse Olur’da 10 bin liralık çek Emre’nin oldu ve elenen isim Nur oldu.
ELEMEDE NELER YAŞANDI?

Gelin adayları evinde Nur ve Cansel damat adaylarında ise Murat ve Batu isimleri elenme adayı oldu. Kısmetse Olur yarışmasında iki evden de ikişer aday çıktığı için ikinci tur oylamasına geçildi. İkinci turda Nur’un adı yazıldı. Damatlar evinde ise elenme adayı olarak adı yazılan isim Murat oldu.
Nur Erkoç bilindiği gibi Kısmetse Olur’da ilk olarak Emre ile ilişki yaşamıştı. Ancak Emre kısa süre sonra kendini geri çekmişti.Kısmetse Olur gelin adayı Nur en uzun süreli ilişkisini Semih ile yaşamıştı. Ancak bu ilişkisi de mutlulukla noktalanmadı. Nur’a Semih’in verdiği yüzüğü Nur’un annesini kendisine iade etmesi ilişkisinin bitmesine neden olmuştu. Semih bu dakikadan sonra geri adım atmamış, Nur ile yakınlaşmayı istememişti.
KISMETSE OLUR KİM ELENDİ

Bir iddiaya göre Kısmetse Olur kim elendi sorusunun yanıtı Nur Erkoç. Eve geldiği ilk günde kendine has bir hayran kitlesi oluşturan ve Melis’in her türlü sataşmasında dahi sakin kalmayı başaran Nur Kısmetse Olur’dan elendi. Herkes, yarışmada en çok SMS birinciliğine sahip olan evin en hanımefendi gelin adayının neden elendiğini merak ediyor.
NUR’UN ELENMESİNİN NEDENİ SES KAYDI MI?

Bilindiği gibi önceki haftalarda Semih ile Murat’ın birbirlerine kız ayarlarken çekilen ses kaydı yarışmada deprem etkisi yaratmıştı. Murat tanımadığı kızlarla randevulaşırken yarışma arkadaşı Semih’e de bir kız ayarlamak için konuşmalar yapmış ve bütün bunlar da kayda alınmıştı. İşte o ses kaydını sızdıran kişi Nur Erkoç’tu.
İddialara göre Murat ile Semih’in birbirlerine kız ayarlama ses kayıtlarının sızdırılması Kısmetse Olur yarışmasına büyük zarar verdi. Bu nedenle de en fazla birinciliği olmasına rağmen Nur Kısmetse Olur’dan elendi.