GÜNDEM:Magazin Gazetecileri Derneği’nden Oktay Kaynarca’ya …

Dün gece Milliyet muhabirinin ayağını ezen Oktay Kaynarca ile ilgili Magazin Gazetecileri Derneği çok sert bir açıklama yayınladı.
atv’de yayınlanan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, dün gece trafikte gazetecilere yakalanınca, aracını kendisini görüntülemeye çalışan Milliyet gazetesi muhabiri Seçkin Şenvardar’ın üzerine sürdü ve ayaklarının üzerinden geçerek yaralanmasına neden oldu.

Olay üzerine çok sert bir açıklama yapan Magazin Muhabirleri Derneği, bu saldırıyı tüm gazetecilere yapılmış bir saldırı olarak gördüklerini ve Kaynarca hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na yapılan suç duyurusunun takipçi olacaklarını belirtti.

İşte, o açıklama:

“OKTAY KAYNARCA’YI GAZETECİLERE YAPTIĞI SALDIRILARA KARŞI KINIYORUZ”

Gazetecilik görevini yapmakta olan sarı basın kartı sahibi meslektaşımız Milliyet muhabiri Seçkin Şenvardar dün gece görüntü aldığı sırada, Oktay Kaynarca tarafından bilinçli bir şekilde üzerine otomobil sürülerek ve ayağı kasten ezilerek yaralanmıştır.

Hepimiz biliyoruz ki Oktay Kaynarca’nın basın muhabirlerine karşı bu tür fiziki saldırı ve hakaretleri süreklilik arz etmekte olup ne yazık ki engel olunamamaktadır.