SPOR: Cumhurbaşkanı Erdoğan: ”Beşiktaş tüm takımları kucaklayacak!”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Vodafone Arena’nın açılış töreninde konuştu.

Vodafone Arena’nın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni stadyumun hayırlara vesile olmasını diledi.Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ” İstanbulumuza ve ülkemize bu stadın kazandırılmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Türkiye’nin en eski kulübü Beşiktaş, bu stadı önceden hak ediyordu. Bugün gecikmiş bir hakkı teslim ediliyor.

Vodafone Arena stadının, Kartalımızın yeni yuvasının hayırlı olmasını diliyorum.Kapsamlı bir sponsorluk anlaşmasıyla kulübümüze destek veren Vodafone’a da teşekkür ediyorum.Kurulduğu günden beri iyi günde kötü günde takımının yanında olan Beşiktaş taraftarı, farkını ortaya koymuştur.Açılışını yaptığımız bu muhteşem stadın etkileyici atmosferiyle, Beşiktaş’ın tüm takımları kucaklayacağına inanıyorum.
Beşiktaş taraftarı duruşuyla centilmenliğiyle her zaman farkını ortaya koymuştur. Beşiktaşlılar parmakla gösterilir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Ahmet Davutoğlu,11. cumhurbaşkanı ve Fikret Orman ile birlikte kurdela da kesildi ve Vodafone Arena tam anlamıyla açılmış oldu.