SPOR: Şenol Güneş: “Her maç final”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlıların Kasımpaşa’ya yenilerek büyük bir avantaj yitirdiği ve şampiyonluğu kaybettiğini iddia edenlere şöyle seslendi: “Yıkılmadık, ayaktayız”
Tecrübeli çalıştırıcı sezon bitimine kadar köprünün altından daha çok sular akacağını ifade ederek, “Bir avantaj yitirdiğimiz doğru, ancak bunun dünyanın sonu olmadığını herkes iyi bilmeli. Futbolcularıma da aynı şeyi söyledim. Bursaspor’a karşı hepimizin tarihe geçeceği bir maça çıkacağız, mutlaka kazanmamız gerekiyor. Yeni stadımızdaki ilk yılımızda Beşiktaş’a yakışır bir şekilde futbol oynayıp, şampiyon olacağız” yorumunu yaptı.
Bir mağlubiyetle şampiyonluğun kaybedilmesinin söz konusu olmayacağını belirten Şenol Güneş şöyle devam etti: “Her maç final ve biz de bu 7 finalimizi kazanarak şampiyon olacağız. Dimdik ayaktayız. Bu arzu ve kararlılığımızı Bursa maçı ile de göstereceğiz. Bugüne kadar sahada en iyisini yapan bu ekip, kalan maçlarda daha da iyisini yapacak veşampiyonluk ipini göğüsleyecektir. Taraftarımız her zamanki gibi bize güvensin.”
Siyah-beyazlı ekibin hocası Şenol Güneş, kendisine yapılan “Şampiyonluk stresini kaldıramaz” diyenlere sert çıktı. Güneş, “Ben futbolcuyken 6 şampiyonluk gördüm. Toplam 18 kupa kazandım. Dünya Kupası’nda ve Konfederasyon Kupası’nda milli takımı 3’üncü yaptım. Trabzonspor’a 3 Türkiye Kupası, 2 de Süper Kupa kazandırdım. Bu stresi kaldıramayacak gibi mi görünüyorum?” ifadesini kullandı.