SPOR: Şenol Güneş istedi yönetim harekete geçti

Beşiktaş’ta futbolcuları Vodafone Arena’da oynanacak ilk maç olan Bursaspor karşılaşmasına ve kalan haftalara konsantre etmek için seferberlik ilan edildi.
Kasımpaşa yenilgisiyle moralleri bozulan, şampiyonluk yolunda avantaj yakalama fırsatını kaçıran futbolcuları motive etmek için teknik direktör Şenol Güneş düğmeye basarken, yönetim de harekete geçti.
Siyah-beyazlı yöneticiler, futbolcuları başta Bursaspor maçı, kalan haftalarda futbolculara itici güç olmak ve onları moral olarak ateşlemek için Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ni çıkarma yapacak. Başta başkan Fikret Orman ve yöneticiler sık sık tesislere giderep futbolcularla bir araya gelecek.
Teknik direktör Şenol Güneş de her fırsatta “Bursaspor maçıyla beraber tarihteki yerimizi alacağız. Yeni stadımızdaki ilk yılımızda Beşiktaş’a yakışır şekilde futbol oynayıp şampiyon olmamız lazım” diyerek futbolcularını motive ediyor.
Siyah beyazlı takımda teknik direktör Şenol Güneş pazartesi günü Bursaspor karşısında sahaya süreceği onbir konusunda geniş bir kadrodan seçim şansına sahip olacak. Kasımpaşa maçında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Ricardo Quaresma’nın oynayabilecek olması yanında Gökhan Töre de iyileşti ve takımla çalışıyor. Siyah-beyazlı takımda ağrıları olan kaleci Tolga Zengin’in de maç gününe kadar tamamen iyileşmesi bekleniyor.