SPOR: Kartal Bursaspor’a tam kadro hazır

Belindeki ağrı sebebiyle Kasımpaşa maçında eldivenleri Boyko’ya emanet eden Tolga, Bursa karşısında yerini alacak. Sağ ayağındaki problemden dolayı uzun süredir formasından ayrı kalan Gökhan’a ek olarak hafif sakatlıkları bulunan Cenk ve Oğuzhan, Yeşil-Beyazlılar karşısına tam hazır olarak çıkacak.
Kasımpaşa karşısında aldığı 2-1’lik sonuçla büyük şok yaşayan Siyah-Beyazlılar’da teknik ekip, Bursaspor maçıyla birlikte eksik isimlerin takıma dönecek olmasının mutluluğunu yaşıyor. Belindeki problem sebebiyle hafta başındaki mücadelede görev yapamayan Tolga Zengin’in, Yeşil-Beyazlılar’la oynayacak dev karşılaşmada tekrar görevde olacağı öğrenilirken, önceki gün takıma dönen Gökhan Töre’nin de idman eksiğini özel çalışmalarla kapatması sonrasında teknik direktör Şenol Güneş’in keyfinin yerine geldiği bildirildi.
Ek olarak önceki günkü antrenmanda sağ ayak bileğindeki burkulma sebebiyle yer alamayan Cenk Tosun ile sağ üst baldırındaki zorlama sebebiyle tedavi olan Oğuzhan Özyakup’un da Bursa maçına kadar yüzde yüz hazır hale gelecek olması, Güneş’in elini güçlendirdi.
Kanada Milli Takımı’yla çıktığı maçlar için Türkiye, Kanada ve Meksika arasında 23 bin 400 kilometrelik uçak yolculuğu yapan ve bu durumdan dolayı bünyesi yorgun düşen Atiba da Bursa maçına kadar tam olarak hazır hale gelecek. Kasımpaşa mücadelesine serum tedavisinin ardından çıkan ancak beklenenin altında bir performans sergileyen tecrübeli futbolcu, yoğun tedavinin ardından formasına tam olarak hazır halde dönecek.