SPOR: Şenol Güneş: “Kredimizi tükettik”

Kasımpaşa mağlubiyeti sonrasında Güneş, “Kredimizi tükettik ama savaşarak kalan 7 maçımızı kazanıp şampiyon olacağız” sözleriyle takımına moral aşıladı. Vodafone Arena’daki ilk maç öncesinde Quaresma’nın kart cezasını tamamlamasına ek olarak Gökhan’ın da sakatlığını atlatıp takımla çalışmaya başlaması keyifleri yerine getirdi.
Spor Toto Süper Lig’de 27’inci haftayı puansız kapatan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, 2-1 kaybettikleri Kasımpaşa mücadelesinin ardından duruma el koydu. Soyunma odasında takımının moralsiz halini gören tecrübeli teknik adam, ligin bitimine 7 maç kaldığını hatırlatarak oyuncularından şampiyonluk için umutlarını korumalarını istedi. Tecrübeli teknik adam, “Bu kayıp hiçbirimizin aklında yoktu. Büyük takımlar böyle yol kazaları yaşayabilirler.
Ama altından daha sağlam kalkarlar, pes etmezler… Biz de pes etmeyeceğiz. Sadece bir avantaj kaybettik. Bu maçla beraber bütün kredimizi tüketmiş olabiliriz ama savaşarak kalan 7 karşılaşmamızı kayıpsız atlatıp şampiyonluğa ulaşacağız” sözlerini kullandı.