SPOR: Gomez: “Geriye gitmek zorunda kaldım”

Kasımpaşa mücadelesinde 90 dakikada rakip kaleye 1 şut bile gönderemeyen Gomez, bu durumu Şenol Güneş’le özel olarak görüştü. Yıldız futbolcu, “Performansımdan ben de memnun değilim ama geri bölgeden daha fazla pas almam gerekiyor” dedi.
Siyah-Beyazlı ekipte sergilediği başarılı performansın ardından tekrar Almanya Milli Takımı’nın değişilmezleri arasına giren Mario Gomez, İngiltere maçında yaptığı şovun ardından çıktığı Kasımpaşa mücadelesinde etkili olamadı.
Mücadeleye ilk 11’de başlayan 30 yaşındaki futbolcu, mç esnasında özellikle kanatlarda görev yapan Olcay Şahan ve Kerim Frei’den istediği pasları alamayınca Lacivert-Beyazlılar karşısında kaleye şut bile atamadı.
Formsuz görüntüsüyle ilgili olarak dünkü idman öncesinde hocası Şenol Güneş’le dertleşen 30 yaşındaki futbolcu, “Takım arkadaşlarımdan yeterli desteği alamadım. Ceza alanında topla buluşamayınca pas alabilmek için geriye gitmek zorunda kaldım. Bu da benim golden uzaklaşmama sebep oldu. Performansımdan ben de memnun değilim ama geri bölgeden daha fazla pas almam gerekiyor” sözlerini sarf etti.