SİYASET: Mehmet Ali Şahin’den Terörle Mücadele mesajı

AK Parti’li Mehmet Ali Şahin’den terörle mücadele mesajı

AK Parti’li Mehmet Ali Şahin, “Çanakkale’de ecdadımız Kurtuluş Savaşı’nda hangi amaçla şehitler vermişsek bu bölücü terör örgütleriyle mücadele de aynı amaca yöneliktir.” dedi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, terörle mücadelenin basit bir mücadele olmadığını belirterek, “Bu bir nevi Kurtuluş Savaşıdır. Çanakkale’de ecdadımız Kurtuluş Savaşı’nda hangi amaçla şehitler vermişsek bu bölücü terör örgütleriyle mücadele de aynı amaca yöneliktir. 100 yıl önce o coğrafyada haritaları cetvelle çizen emperyalist güçler yeniden orada sınırları değiştirme, Türkiye’den bir toprak parçasını alma savaşını verdiriyorlar” dedi.
Karabük Demir Çelik Fabrikaları’nın temelinin atılması ve Karabük’ün kuruluşunun 79’uncu yıldönümü etkinliklerle kutlandı. Yenişehir Atatürk Anıtı’nda başlayan törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kardemir’de 35 yılını dolduran işçilere Mehmet Ali Şahin tarafından hizmet plaketi verildi. Şahin, daha sonra Belediye Nikah Salonu’nda ‘Kardemir’de Hayat, 7 Gün 24 Saat’ isimli fotoğraf sergisinin açılışını yaptı. Kent meydanında düzenlenen halk oyunları ve müzik gösterisi ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Bandosunun konseri ilgiyle izlendi. Kent meydanında vatandaşlara seslenen Şahin, 3 Nisan’ın Karabük için çok önemli bir tarih olduğunu belirterek, “Biz her yıl bu tarihi Kardemir’in temelinin atıldığı bir tarih olarak kutluyoruz. Aynı zamanda Karabük’ün kuruluş yılı olarak kutluyoruz. 1937 yılında 13 haneden oluşan Karabük’ü bugünkü hale getirecek olan adımın atıldığı gündür bugün” dedi.
Konuşmasında terörle mücadeleye de değinen Şahin, “Yaptığımız mücadele basit bir terörle mücadele değildir arkadaşlarım. Bu bir nevi Kurtuluş Savaşıdır. Çanakkale’de ecdadımız hangi amaçla çarpışmışsa Kurtuluş Savaşı’nda hangi amaçla şehitler vermişsek bu bölücü terör örgütleriyle mücadele de aynı amaca yöneliktir. 100 yıl önce o coğrafyada haritaları cetvelle çizen emperyalist güçler yeniden orada sınırları değiştirme, Türkiye’den bir toprak parçasını alma savaşını verdiriyorlar. Bu terör örgütü sadece piyondur, maşadır. Buna pabuç bırakmayacağız. Çanakkale’de nasıl başarıya ulaşmışsak, Kurtuluş Savaşı’nda nasıl başarıya ulaşmışsak bu terörle mücadelede de Allah’ın izniyle başarıya ulaşacağız. Sizlerin duaları ve destekleriyle” diye konuştu.