SPOR: Aras Özbiliz: “Heyecanla bekliyorum”

Vallecano’da kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, “Başkanımıza bu güzel sözleri için teşekkürler. Ben de sezon sonunda Beşiktaş’a dönmeyi heyecanla bekliyorum. Yeni sezonda onları ve taraftarı mutlu edebilmek için elimden geleni yapacağım” dedi.
Ara transferde Rusya ekibi Spartak Moskova’dan Beşiktaş’a transfer olan ancak sezon sonuna kadar İspanyol ekibi Rayo Vallecano’ya kiralanan Aras Özbiliz, Siyah-Beyazlı formayı giymek için sabırsızlandığını söyledi.
Başkan Fikret Orman’ın önceki akşam bir TV kanalında, “Kimse konuşmuyor ama Beşiktaş’a seneye Aras geliyor. Tribünleri ayağa kaldıracak türden çok acayip bir oyuncu” sözlerini sarf etmesinin ardından 26 yaşındaki futbolcu Aras Özbiliz, “Başkanımıza bu güzel sözleri için teşekkürler. Ben de sezon sonunda Beşiktaş’a dönmeyi heyecanla bekliyorum. Ama şu anda sadece Rayo Vallecano’nun başarısı için mücadele ediyorum” ifadelerini kullandı.
Vallecano’da performansını yükseltip Beşiktaş’a tam hazır halde dönmeyi planlayan Aras, “Rayo Vallecano,La Liga’da düşme hattına oldukça yakın. Şu andaki önceliğim takımımı La Liga’da tutmak ardından da yeni sezonla birlikte Beşiktaş’ın başarısı için mücadele etmek” dedi. Öte yandan Beşiktaş taraftarına da mesaj gönderen yıldız futbolcu, “Beşiktaş taraftarının çoğunluğu beni seviyor. Bu çok güzel bir şey. Sosyal medya üzerinden gelen mesajları görüyorum. Yeni sezonda onları mutlu edebilmek için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.