SPOR: Ümraniye’de hırslı ve neşeli çalışma

Karadeniz turundan çifte zaferle dönen Beşiktaş’ta teknik heyet işi sıkı tutuyor, rehavet istemiyor. Ümraniye’de idman temposu iyice yükselirken, Siyah-Beyazlılar’ın hırslı görüntüsü dikkat çekti.
Antalyaspor maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla sürdüren Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş ipleri bırakmıyor. Karadeniz turundan 6 puanla dönülmesine rağmen tecrübeli çalıştırıcı takımın rehavete kapılmaması için uğraşıyor. İdman öncesinde futbolcularıyla 10 dakikalık bir toplantı yapan ve Antalyaspor’la ilgili uyarılarda bulunan Güneş, antrenmanı da sık sık kesti. Özellikle dar alanda yapılan pas çalışması sırasında öğrencilerinden daha hızlı oynamalarını isteyen kurt hoca, “Topu ayağınızda tutmayın. Sonuca çabuk gidin” dedi. İdmanın son bölümünde Trabzonspor maçında ilk 11’de forma giyen hücum oyuncuları şut ve yan top çalışması gerçekleştirdi. Basına açık yapılan antrenmanda temponun geçtiğimiz çalışmalara göre artması dikkat çekerken, futbolcular da bir hayli hırslıydı.
Gökhan Töre’nin yokluğunda gelen forma şansını çok iyi değerlendiren ve Rizespor ile Trabzonspor maçlarında sergilediği performansla ayakta alkışlanan Kerim Frei, idmanın en neşeli ismiydi. Arkadaşlarıyla sık sık şakalaşan başarılı kanat oyuncusu etrafa gülücükler saçtı.
Ligde son 3 maçtır formasından uzak kalan ve tedavisi devam eden Gökhan Töre, Quaresma ile birlikte salonda çalıştı. İki futbolcuya özel bir idman programı uygulanırken, kuvvet çalışması yaptıkları öğrenildi. iki yıldızın da Antalyaspor maçının 18 kişilik kadrosunda olması bekleniyor.
Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan ve kaburgasında yırtık olan Tolga Zengin, dün düz koşu yaptı. Şenol Güneş tecrübeli file bekçisinin durumunu bizzat sorarken, Tolga sahadan çıkarken antrenmanı izlemeye gelen engelli bir taraftara eldivenlerini hediye etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Siyah-Beyazlılar’ın orta sahadaki kilit ismi Oğuzhan Özyakup, Tolga Zengin gibi antrenmanda düz koşu yaptı. Kaptan’a göre durumu daha iyi olan genç futbolcunun sol kasığında problem var. Milli oyuncunun bugünkü çalışmada takıma katılması bekleniyor.