SPOR: Quaresma: “Şampiyonlukla yatıp, şampiyonlukla kalkıyoruz”

Sezonun ikinci yarısında çok iyi bir performans sergileyen ve adeta ruhunu ortaya koyan Ricardo Quaresma, sadece saha içini düşündüklerini söyledi. Portekizli yıldız, “Kızım burada doğdu. Futbol dışındaki tüm zamanımı ailem ile birlikte geçiriyorum. İstanbul’da olmaktan dolayı çok mutluyuz. Ancak asıl mutluluk sezon sonu.
Kilitlendiğimiz hedefe doğru gidiyoruz. Önümüzde 9 maç ve 27 puan var. Tek tek düşüneceğiz. Hepsini kazanmaya odaklandık. Oynayan, oynamayan herkesin aklında sadece bu var. Adeta şampiyonlukla yatıp, şampiyonlukla kalkıyoruz” dedi. Taraftarlara mesaj gönderen tecrübeli kanat oyuncusu, “Onların şampiyonluk özlemini hissediyoruz ve bu durum bizi hırslandırıyor. Beşiktaşlılar’ın önünde yeni stadımızda kupayı kaldırmak istiyoruz” ifadesini kullandı.
Her statta misafir olarak maça çıkmaya alıştıklarını da vurgulayan Q17, “Sezon başından beri hiçbir şeyi bahane etmedik. Başkanımız’ın dediği gibi stadı olmadan şampiyon olan tek takım olarak tarih yazacağız. Biz iyi bir takımız, bunu çoktan ispatladığımızı düşünüyorum” diye konuştu.