SPOR: Necip ve Tosiç kafaları karıştırdı

Savunmada Necip-Tosiç ikilisinin Trabzonspor karşısındaki müthiş oyunu, Şenol Güneş’i tatlı bir sıkıntıya soktu. Antalyaspor maçında Marcelo ve Alexis dönüyor. 4 isim arasında müthiş bir rekabet yaşanıyor, kurt hoca kimi sahaya süreceğini düşünüyor.
Beşiktaş, Ersan Gülüm’ün satılması ve ardından Rhodolfo’nun yaşadığı sakatlık sonrası savunmada ciddi bir krize girmişti. Özellikle ertelenen Trabzonspor maçında, lisansları nedeniyle Marcelo ve Alexis’in forma giyemeyecek olması Siyah-Beyazlılar’ı kara kara düşündürüyordu. Ancak bu mücadelede stoperde görev yapan Necip Uysal ve Dusko Tosic müthiş bir performans sergiledi. Savunmanın yeni ikilisi, Fırtına’nın golcülerina adım artırmadı. Necip ve Tosic’in bu futbolundan sonra Şenol Güneş’i defans konusunda bu kez tatlı bir sıkıntı aldı.
Yarın akşamki Antalyaspor mücadelesinde Marcelo ve Alexis de dönüyor. Güneş, zorlu mücadelede 4 oyuncu arasından seçim yapacak. Özellikle Necip Uysal, Antalya karşısında formaya en yakın oyuncu olarak görünüyor. Başarılı oyuncunun yanında oynayacak isimkonusunda ise son kararın bugün verilmesi bekleniyor. Güneş, diğer stoper konusunda ise Marcelo ile Alexis arasında seçim yapacak. Tosic şu an için kulübeye daha yakın.
Teknik direktör Şenol Güneş, Antalyaspor mücadelesinde rakibin dünyaca ünlü golcüsü Samuel Eto’o’ya özel önlem alacak. Güneş, Kamerunlu yıldızı adam adama markajla durdurmayı planlıyor. İdmanlarda bu konu üzerine çalışmalar yapılıyor. Deneyimli teknik direktör özellikle Atiba’nın savunmaya daha fazla yardım etmesiyle, Eto’o’nun boş alan bulmasını önlemeyi planlıyor.