SPOR: Şenol Güneş: “Oyuna gelmeyeceğiz”

Başarılı teknik adam, hedefledikleri mutlu sona doğru emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. Şenol hoca, “Sadece 1 puan farkla lideriz. Ortada henüz kazanılmış bir şey yok. Sadece önümüzdeki ilk maçı düşünüp motive olmamız gerekiyor. Kazanmak güzel ama şampiyonluk en güzeli” dedi.
Kara Kartal’ın tecrübeli hocası Şenol Güneş, Rize ve Trabzon’da üst üste aldıkları zaferlerin ardından Süper Lig’de 25’inci haftanın sonunda lig liderliğine yükselen oyuncularıyla dünkü idman öncesinde bir toplantı gerçekleştirdi.
Öğrencilerini ilk olarak tebrik eden Şenol hoca, “Bazı maçlarda fizik bazı maçlarda da mantalite olarak hazır olamadık. Ama biz iyi bir takıma sahibiz ve bu açıkları kendi içimizde kapatıyoruz. Sadece 1 puan fakla lideriz. Ortada henüz kazanılmış bir şey yok. Sadece önümüzdeki ilk maçı düşünüp motive olmamız gerekiyor. Kazanmak güzel ama şampiyonluk en güzeli. Önümüzdeki hafta milli ara var. Takım olarak araya kayıpsız girip ardından aynı şekilde kaldığımız yerden devam edeceğiz, kazanmaya mecburuz” diye konuştu.
Saha içinde ortaya koydukları futbolla Türkiye’nin en iyisi olduklarını belirten 63 yaşındaki teknik adam, “Bizi futbolumuzla eleştiremeyenler, farklı tartışmalara çekip motivasyonumuzu bozmak istiyorlar. Ancak biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Sadece kendi maçlarımıza odaklanıp önümüzdeki rakiplerimizi tek tek kayıpsız geçerek şampiyonluk ipini göğüslemeliyiz” yorumunda bulundu.