SPOR: Kara Kartal şampiyonluğa uçuyor

Karadeniz seferini hasarsız kapatan ve 6 puan alarak zirvedeki yerini sağlamlaştıran Beşiktaş’ta keyifler yerinde. Yönetimin hemen hemen tam kadro yer aldığı Trabzon maçı sonrası Kartal’ın İstanbul seferi coşku doluydu. Peki dönüş yolculuğunda neler yaşandı.
Maç sonrası önce galibiyetin coşkusunu yaşayan, ardından Trabzonspor yöneticileri ile vedalaşan Beşiktaş kurmayları, özel bir midibüsle havaalanına gitti. Burada takımı bekleyen kurmaylar, kafile gelir gelmez ilk olarak günün yıldızı Necip Uysal’a sarıldılar. Basın sözcüsü Metin Albayrak da Olcay’a takılarak, “Artık üzerindeki stresi attın. Bundan sonra golleri seriye bağlarsın” dedi. Olcay da gülerek “İnşallah” yanıtını verdi.
Rize ve Trabzon maçları nedeniyle 5 gündür kampta olan futbolcular, iki maçın kayıpsız atlatılmasıyla çok rahatlamıştı. Dönüş yolculuğu da neşeli geçti. Bazı futbolcular uçağın arkasında şampiyonluk şarkıları söylerken ‘gecenin adamı’ Mario Gomez’di… Şampiyonluğu ne kadar istediğini her fırsatta dile getiren Alman golcü, kutlamaların yıldızıydı.
Başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş yol boyu durum değerlendirmesi yaptı. Yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Metin Albayrak, Deniz Atalay, Ahmet Ürkmezgil, Erdal Torunoğulları ve Yalçın Kaya Yılmaz da sohbete katılırken Güneş, “İyi bir takım olduğumuz ve bu ruhu sahaya yansıttığımız, Necip ile Tosic’in ortaya koyduğu performanstan belli. Uzun süre oynamadılar ama ikisi de maçın yıldızları oldu. İşte olay bu” dedi.
Başkan Orman ise “Biz de hep bunu istiyorduk hocam. Kim girse işini yapıyor” diyerek hocayı kutladı.