SPOR: Fikret Orman: “Tarihe geçeceğiz”

Başkan Orman, Karadeniz turundan 6 puanla ayrılıp ligde zirveye yükselen takımlarının sezon sonunda mutlu sonu yaşayacağına inandığını söyledi ve ekledi: “Sahası olmadan şampiyonluk kupası kazanan takım olarak dünya tarihine geçeceğiz.”
Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarası, Karadeniz turundan lider olarak dönmelerinin ardından camia olarak bu sezon şampiyonluğa olan inançlarının daha da arttığını söyledi. 2-0 kazandıkları Trabzonspor mücadelesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Orman, “Başkan’dan antrenöre herkes bundan sonraki maçlara final havasında bakıyor. Biz, geçtiğimiz yıl son 10 maça bir paket olarak bakmıştık. Hata yapmışız. Son 10 maça kilitlenince motivasyon kaybımız oldu ve son haftalarda yarıştan koptuk. Bu olaydan gerekli dersleri aldık. Şimdi daha faklı bakıyoruz. Bundan sonra her maç bizim için final. Herkesin kafasında sadece Antalya maçı var” ifadelerini kullandı.
Sözlerinin devamında şampiyonluk konusunda takımlarına güvendiklerini söyleyen Başkan Orman, “Rize ve Trabzon maçları bizim için önemliydi. 6 puanla ayrıldık ve şimdi avantaj bizde. Yolumuza kazanarak devam edeceğimize inanıyorum. Sezon sonunda sahası olmadan şampiyonluk kupası kazanan takım olarak dünya tarihine geçeceğiz” açıklamasında bulundu.