SPOR: Beşiktaş’ta buruk sevinç

Beşiktaş’ta Tolga Zengin ve Oğuzhan Özyakup, Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldılar.
Spor Toto Süper Lig’in 19. hafta erteleme maçında Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor’un konuğu oldu.Maç içerisinde Siyah Beyazlılar Tolga Zengin ve Oğuzhan Özyakup’un sakatlanması ile büyük şok yaşadı.
Özellikle Boyko transferinin ardından yüksek form grafiği ile dikkat çeken ve Çaykur Rizespor maçının kahramanı olan Tolga Zengin, maçın ilk yarısında oynamasına rağmen belindeki ağrılara dayanamadı ve 2. yarıda yerini Günay Güvenç’e bırakmak zorunda kaldı. Tecrübeli file bekçisi maç başında ısınırken de sıkıntı yaşamış ancak sağlık görevlileri ile konuşarak ilk 11’de çıkmaya karar vermişti. Denys Boyko, maçta lisans sorunu nedeniyle bugün kadrodaki yerini alamadı ve Tolga’da sakatlandığı için 3. kaleci Günay, Trabzonspor maçında görev alma şansı buldu.
Maçın 78. dakikasında Oğuzhan Özyakup’ta Mario Gomez’in golünden sonra kendini yere bırakarak oyundan çıkmak istedi ve yerini Tolgay Arslan’a bıraktı.
Genç oyuncu Trabzonspor maçında sakatlığı nedeniyle durumu belirsizken kasığındaki iğneye rağmen oynamak istedi. İlk 11’de başlamasına rağmen sakatlığı nüksedince Oğuzhan oyundan çıkmak zorunda kaldı.