SİYASET: Hazinedar’dan Arınç benzetmesi!..

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek’in postalı tweetine parselli yanıt verdi.
Diyaloğu başlatan ilk tweet i İbrahim Melih Gökçek: “CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar KK’ya iyi posta koyuyor Helal olsun korkusu yok” diyerek attı.
Tweet in altına da Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın konuşmalarının yer aldığı internet sitesinin adresini ekledi. Bunun üzerine Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “Biz de iletişim posta yoluyla değil, saygı yoluyla yürümekte sayın Gökçek. Korku suçlularda olur, o da parsel parsel çıkar:)” şeklinde yanıt verdi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a parsel parsel lafı, Bülent Arınç ın bir süre önce İbrahim Melih Gökçek’e Fethullah Gülen’e arsaları parsel parsel sattınız, lafına bir hatırlatma niteliğinde olması sosyal medyaya adeta bomba gibi düştü.

Karşılıklı iki tweetten sonra belediye başkanları başka tweet atmazken konunun nereye varacağa merakla beklenmeye başlandı.