SPOR: Kara Kartal’ın Avni Aker’de liderlik gecesi

Siyah-beyazlılar, Trabzon’u yenerek liderliği hedefliyor. Beşiktaş’ta Gökhan, Oğuzhan, Boyko, Alexis ve Marcelo yok.
Süper Lig’in 19. haftasında olumsuz hava ve saha şartları nedeniyle ertelenen Trabzonspor-Beşiktaş maçı bugün oynanacak. İki takım arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 24 Ocak’ta oynanması planlanan ancak olumsuz hava ve saha şartları nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından ertelenen müsabaka, aynı statta saat 19.30’da başlayacak. Süper Lig’de 57 puanla ikinci sırada bulunan Beşiktaş, Trabzonspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak 59 puanla zirvede bulunan Fenerbahçe’den liderlik koltuğunu almayı hedefliyor.
Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre de Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Ligde Çaykur Rizespor ile oynanan maçta geçirdiği sakatlık sonucunda sol kasığında yırtık oluşan Oğuzhan ile sağ ayak bileğinde sakatlığı bulunan Gökhan Töre, bordo-mavili ekiple oynanacak müsabakada görev yapamayacak.
Beşiktaş’ın ara transferin son günlerinde renklerine kattığı futbolcular, karşılaşmada forma giyemeyecek. Siyah-beyazlıların savunma oyuncuları Alexis Delgado ve Marcelo Guedes ile Ukraynalı file bekçisi Denys Boyko, maçın ertelendiği tarihte transferleri gerçekleşmediği için sahada yer alamayacak.