SPOR: Tehir maçı: Trabzonspor – Beşiktaş

Beşiktaş, Karadeniz turunun 2. maçında yarın akşam Trabzonspor ile karşılaşacak. Süper Ligin 19. haftasında oynanması gereken karşılaşma yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenmişti.
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 15 Mart’ta oynanması kararlaştırılan Trabzonspor-Beşiktaş maçı yarın akşam (15 Mart Salı) Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak ve saat 19:30’da başlayacak. Bu zorlu mücadele Lig TV ekranlarından canlı yayınlanacak.
Cuma günü geldiği Rize’de ilk olarak Çaykur Rizespor’u 2-1 yenen Siyah Beyazlılar maçın ardından önce Rize’de kalarak Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı. Dün Trabzon şehrine geçen Beşiktaş, burada son antrenmanını yaptıktan sonra maç için kampa girecek.
Beşiktaş, Süper Ligde 57 puan ve bir maç eksiği ile lider Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde bulunuyor. Siyah Beyazlılar, Trabzonspor maçından 3 puan çıkarması halinde 3 hafta önce kaybettiği liderliği Fenerbahçe’den geri alacak.
Boyko, Alexis ve Marcelo kurallar gereği yarın akşam sahada olamayacak. Trabzonspor-Beşiktaş maçının ertelendiği tarih olan 24 Ocak 2016’da esame listesinde olmayan üç oyuncu kurallar gereği yarın akşamki karşılaşmada oynayamayacak.
Boyko, Alexis ve Marcelo’ya, Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup’un da sakatlığı eklenince Siyah Beyazlı takımdaki eksik futbolcu sayısı bir anda 5’e çıktı. Bu 5 futbolcunun yanı sıra son anda Rize maçı kadrosundan çıkartılan Quaresma’nın ise Trabzon maçında oynayabileceği açıklandı.