SPOR: Kartal Arena’da

Başkan Fikret Orman, yöneticiler, futbolcular ve teknik kadro Beşiktaş’ın yeni mabedinde buluştu, şampiyonluk sözü verdi.
Beşiktaş camiası Vodafone Arena’da bir araya geldi.. Başkan Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı ve teknik kadrosu, yapımı süren yeni statları Vodafone Arena’da buluştu. Uzun zamandır stadı bitirmek için uğraştıklarını belirten Başkan Fikret Orman, “Sonuna geldik. Kısa zaman sonra buraya döneceğiz. Futbolcularımızın burayı görmesini ve şampiyonluk için motive olmalarını istedik” derken, dünkü organizasyonun onur konuğu olan kulübün kongre üyesi Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç da, “Son derece modern bir stat olmuş. Avrupa’nın en iyi stadı diyebiliriz. İyi bir fiyata süratli şekilde yapılmış.
Burayı güzel idare ederek temiz tutmak lazım. Buranın çok büyük tarihi var. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Teknik direktör Şenol Güneş de şu ifadeleri kullandı: “Beşiktaş geleceğe doğru adım atıyor. Seyir zevki yüksek bir stat. Eğlence için güzel ortamlar olacak. Taraftarın ruhunun sahaya yansıyacağı bir görüntü var. Binalar, statlar yapılır yıkılır. Betondur, demirdir, nihayetinde çakıldır. Ancak onları önemli ve değerli kılan ruhtur. Beşiktaş taraftarında, camiasında o ruh var. Bu güzel stadı değerli kılacak taraftarların tezahüratları, yaşanmışlıkları ve biz sahadakilerin kazandıracağı kupalar, yaşatacağı güzel anılar kalacaktır. Hedefimiz bu, bunun için çalışıyoruz. Bu statta şampiyonluklar yaşamak istiyoruz.”

Tüylerim diken diken oldu
Vodafone Arena’yı gezen futbolculardan Cenk Tosun, “Bu haliyle bile tüylerim diken diken oluyor. Çok heyecanlandım, bizi burada kolay kolay kimse yenemeyecek” ifadesini kullandı. Kaptan Tolga Zengin, “Allah burada oynamayı nasip eder inşallah. Hayırlısıyla burada şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyoruz” yorumunu yaparken, Olcay Şahan da paylaştığı fotoğrafın altına “Uzun zaman sonra mutluluk, sevgi, gurur, özlem dolu bir Mabed ziyareti… Çok şükür hasret bitiyor” diye yazdı.

Şampiyon olun, primi kapın
Beşiktaş’ın önde gelen işadamlarından Cemil Kazancı ve Mübariz Mansimov da Vodafane Arena ziyaretinde yer aldı. İki önemli isim futbolculara, “Sizlerden bu sezon şampiyonluk bekliyoruz. Siz Beşiktaşlıları mutlu edin, şampiyonluk kupasını bu stada getirin, biz de sizi sevindirelim” diyerek prim müjdesi verdiler.