SPOR: Şenol Güneş: “Karadeniz’den lider dönelim”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcularını şampiyonluğa motive etmek için var gücüyle çalışıyor. Eskişehirspor’u mağlup edere k, lider Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkının açılmasını engellemelerinin çok önemli olduğunu belirten Güneş, şimdi de zorlu Karadeniz seferinden mutlaka kazasız dönmeleri gerektiğinin altını çiziyor.
Siyah-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 25’inci haftasında cumartesi günü Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynanacak maçın ardından, salı günü de Trabzonspor ile erteleme mücadelesine çıkacak. Kartal, bu maçlardan hemen sonra da 19 Mart cumartesi günü ise Antalyaspor’u Atatürk Olimpiyat Stadı’nda konuk edecek.
Teknik direktör Güneş; özellikle Karadeniz’deki iki keskin virajı kazasız dönmeleri durumunda büyük avantaj yakalayacaklarını ifade ederek şunları söyledi: “Ligin kaderi bu hafta çizilecek diyebiliriz. Çaykur Rize ve Trabzonspor maçlarını kazanmamız durumunda, rakibimiz ne yaparsa yapsın liderlik koltuğuna oturacağız.
Hemen ardından Antalyaspor’u da devirdiğimizde yakalayacağımız seri bizi hem moral-motivasyon, hem de puan olarak yükseltecek. Bu periyotta alınacak 3 maçta 9 puan, biz şampiyonluğa taşıyacaktır. Ligin geri kalanına çok daha rahat gireriz. Ben böyle düşünüyorum, siz de benim tecrübelerime güvenin ve buna göre hareket edin. Puan kaybetmeyi aklınıza bile getirmeyin. Sezonu Vodafone Arena’da şampiyonluk turu atarak tamamlamayı hayal edin, başaracaksınız.”