SPOR: Aras Özbiliz: “Beşiktaş’a hazır halde döneceğim”

Rayo Vallecano’da kiralık olarak görev yapan Aras Özbiliz, suskunluğunu bozdu. La Liga ekibindeki macerasına asistle başlayan 26 yaşındaki futbolcu, “Vallecano’yu ligde tutup Beşiktaş’a tam olarak hazır dönmek istiyorum” dedi.
Ara transfer döneminde Kara Kartal’a kazandırılan ancak Rayo Vallecano’yla önceden kiralık olarak yaptığı ön anlaşma sebebiyle sezon sonuna kadar İspanyol ekibine gönderilen Aras Özbiliz’den Beşiktaş’a mesaj var.
Vallecano’nun formasını hafta başındaki Espanyol mücadelesinde giyen ve eski Beşiktaşlı Bebe’nin attığı golün asistini yapan Aras, La Liga devinde sürekli forma giyip kendisini ispat etmek istediğini söyledi. 26 yaşındaki futbolcu, “Vallecano’ya transfer olduğumda şanssız bir dönem yaşadım. Ağır bir grip geçirdim. Günlerce 40 derece ateşle yaşadım. Ama şimdi gayet iyiyim. Yeni macerama asistle başlamak beni mutlu etti. Geç de olsa takıma katıldım” yorumunda bulundu.
La Liga’da düşme hattının üzerinde bulunan takımını ligde tutmaya çalışacağını söyleyen Özbiliz, “Sezon sonuna kadar elimden geleni yapıp hem formumu yakalayıp hem de Vallecano’nun Birinci Lig’de kalmasına katkı vermek için mücadele edeceğim. Sezonun sona ermesinin ardından Beşiktaş’a tam olarak hazır halde geri dönmek istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.