SPOR: Şenol Güneş: “Karadeniz’den lider döneceğiz”

Eskişehirspor galibiyetiyle beraber Fenerbahçe’yle puan farkını bir maç eksiğiyle 2 puana indiren Kartal’da gözler zirveye çevrildi. Teknik direktör Şenol Güneş, “Yolumuza aynı hırsla devam edip Rize ve Trabzon’u kayıpsız geçerek Karadeniz’den lider olarak geri döneceğiz” sözleriyle oyuncularına hedefi belirledi.
Derbi ve kupa mağlubiyetleri sonrasında düşüşe geçen Siyah-Beyazlı ekip, önceki gün Başakşehir’de elde ettiği 3-1’lik Eskişehir galibiyetiyle moral tazeledi. Bu zaferle birlikte 1 maç eksiğiyle lider Fenerbahçe’yi takibini sürdüren Beşiktaş’ta şimdi ise gözler Rize ve Trabzon’la oynanacak 2 kritik mücadeleye çevrildi.
Takımın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, Eskişehirspor mücadelesinin ardından liderlik planını oyuncularıyla paylaştı.
Tecrübeli teknik adam, “Çok çalışıp kısa sürede toparlandık ve yeni bir seriye başladık. Önümüzdeki her mücadeleye şampiyonluk maçı gibi bakıp ilk olarak liderliği alacak, sonrasında şampiyonluk sevinci yaşayacağız. Bunun için ilk olarak yolumuza aynı hırsla devam edip Rize ve Trabzonspor’la oynayacağımız karşılaşmaları kayıpsız geçip, Karadeniz’den İstanbul’a lider olarak geri dönelim” ifadelerini kullandı.
Oyuncularından kalan 11 maçlık periyotta takıma tam destek vermelerini isteyen Şenol hoca, “Herkes yüreğini ortaya koyacak… Bu süreç içerisinde süre alan ve almayan herkes kenetlenmeli. Şampiyonluk için tek yürek olup ortak hedefimize sağlam adımlarla yürüyelim… Şampiyonluk dışında kimsenin başka bir düşüncesi olmasın” diyerek sözlerini tamamladı.