SPOR: Kazanmak mutluluktur

“Bazen dışarıya, bazen içinden gülersin. Hatasız doğru işler yapmaya çalışıyoruz. Kazanmak mutluluktur zaten kahkaha atarak göstermek gerekmez. Biz bir ekibiz”

BeşiktaşTeknik Direktörü Şenol Güneş şampiyonluk yolunda Eskişehir virajını geçmelerinin önemine yönelik takımın moral motivasyonuna vurgu yaptı. Taraftarların soyunma odasından geri döndürdüğü Güneş, bu hareketinin nedeni sorulunca, “Bize adledilen sorunlar, bizim sorunumuz değil. Bazen dışarıya gülersin, bazen içinden gülersin. Biz hata yapmadan doğru işler yapmaya çalışıyoruz. Kazanmak mutluluktur zaten bunu kahkaha atarak göstermek gerekmez. Biz bir ekibiz” yanıtını verdi. Önlerindeki zorlu fikstürden yakınan tecrübeli çalıştırıcı, yoğun maç trafiğine dikkat çekti.

5 gün önce oynadılar!
Güneş, “Rakiplerimizin çoğu 5 gün önce oynamışken, biz 3 gün bulduk. Bu hafta da cumartesi oynayacağız. Sonra da Rize ve Trabzon var. Bizim için bu iki zor maçı geçince Antalya maçı var. Sonra milli maçlar nedeniyle bir ara vereceğiz” diye konuştu. Maçla ilgili değerlendirmede ise Güneş, “Az gol attık, pozisyon vermedik. Son 5 dakikalık bölümde gelemeyen rakibe 2 pozisyon verdik. Eksik tarafımız oydu. Pas tercihlerini farklı yapsak, farklı skor olurdu. Bizim için her maç final” ifadelerini kullandı.