SPOR: Başkan Orman’a ‘Kartal’ sözü

Sezonun birinci yarısında herkesin beğenisini kazanan futbolundan 2016’da uzaklaşan siyah-beyazlılarda Şenol Güneş Başkan Fikret Orman’a, futbolcular da Güneş, 2. Başkan Çebi ve Albayrak’a eski kimliklerini bulma sözü verdi.
Son iki resmi maçında önce ligde Fenerbahçe, ardından da kupada Konyaspor’a yenilen Beşiktaş, Eskişehir karşısında yeniden yükselişe geçmek istiyor. Son haftalarda gözle görülür bir düşüş yaşayan siyah – beyazlılarda tek hedef yeniden kazanmak. Son yıllarda kronikleşen 2. yarı düşüşlerine bu kez de yakalanmanın eşiğinde olan Kartal’da Başkan Fikret Orman’dan yöneticilerine, teknik heyetten taraftarlarına kadar tüm camia, bu durumu önlemek için seferber oldu.
Başkan Orman, Teknik Direktör Şenol Güneş’le 2. Başkan Ahmet Nur Çebi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak da Ümraniye’ye üs kurarak tüm futbolcularla birebir ilgileniyor. Güneş de ligin ilk yarısında olduğu gibi seyir zevki yüksek maçlar oynayacaklarına emin olduğunu dile getirerek oyuncuların motive etmeye çalışıyor. Futbolcular da rakiplerinin kendilerine karşı çok sert oynamalarından yakınsalar da kötü gidişi durdurmak için Güneş ve yönetime söz verdiler.