SPOR: Kartal’ın Konya’da kupa sınavı

Kara Kartal, Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Konya’ya konuk oluyor Torku Arena’da saat 20.45’te oynanacak maç A Haber’den canlı yayınlanacak.
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında bugün deplasmanda Torku Konyaspor’la karşı karşıya geliyor. Büyükşehir Torku Arena’da saat 20.45’te başlayacak müsabaka, A Haber ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Rakibiyle sahasında oynadığı ilk karşılaşmayı 2-1 kaybeden siyah-beyazlı ekip, rövanş mücadelesinde sahadan turu getirecek skorla ayrılarak kupada adını yarı finale yazdırmak istiyor.
Konyaspor karşısında Beşiktaş’a tur için 2-0’lık skorun yanı sıra 3-2 ve üzerindeki tek farklı galibiyetler gerekiyor. Mücadelenin berabere ya da Beşiktaş’ın yenilgisiyle tamamlanması halinde ise turu geçen taraf, ev sahibi ekip Konyaspor olacak. Karşılaşmada 90 dakikalık sürenin Beşiktaş’ın 2-1’lik galibiyetiyle tamamlanması durumunda ise mücadele uzatmaya gidecek. Uzatmalarda da skorun değişmemesi halinde yarı finale yükselecek ekibi, seri penaltı atışları belirleyecek.