SPOR: Şenol Güneş: “Maalesef o golü yemeyecektik”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe maçının ardından oyuncuları ile kısa bir değerlendirme yaptı, yenilgiyi hiç de hak etmediklerini vurguladı. Beşiktaş’ın tecrübeli çalıştırıcısı, “Erken yediğimiz gol bütün dengemizi bozdu. İlk golü atan taraf psikolojik üstünlük sağlayacaktı, Fenerbahçe bunu kullandı. Yenilgiyi hak etmedik ancak futbolda bu tür maçları kaybetmek de var” diye konuştu.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçtan sonra oyuncularına derbi havasından bir an önce çıkmaları uyarısında bulundu.
Soyunma odasında ağızlarını bıçak açmayan siyah-beyazlı futbolculara kısa bir konuşma yapan tecrübeli çalıştırıcı, sadece deplasmanda bir maç kaybettiklerini, şampiyonluğun hâlâ en güçlü favorisinin kendileri olduğunu vurguladı.
Güneş’in, “Erken yediğimiz gol tüm dengemizi bozdu. İlk golü atan taraf psikolojik olarak üstünlük sağlayacaktı, Fenerbahçe bunu kullandı. Maalesef o golü yemeyecektik. Yenilgiyi kesinlikle hak etmedik ancak futbolda bu tür maçları kaybetmek de var. Artık bu derbi geride kaldı. Hiç şüpheniz olmasın hedefine ulaşan yine Beşiktaş olacak” diye konuştuğu öğrenildi.
Yenilmelerine rağmen, yeteri kadar pozisyona girdiklerini de dile getiren tecrübeli teknik adamın, yardımcıları ile yaptığı değerlendirme ise “O golü yemeseydik, galip gelebilirdik. İkinci yarıda rakibe daha fazla baskı kurabilirdik. Maalesef futbolda böyle şanssızlıklar oluyor” ifadelerini kullandığı bildirildi.
Öte yandan Teknik Direktör Şenol Güneş ve kurmaylarının, dünkü antrenmanda da futbolcularla sürekli konuşarak derbi havasını dağıtmaya çalıştıkları vurgulandı. Takımın artık eskisinden çok daha fazla tecrübeli olması nedeniyle Fenerbahçe yenilgisinin yaralarının çabuk sarıldığı, Güneş’in de bu durumdan memnunluk duyduğu bildirildi.