SPOR: Quaresma: “O pozisyon nasıl kaçtı anlamadım”

Ricardo Quaresma, derbinin 26’ncı dakikasında kaçırdığı net pozisyonun ardından yaşadığı üzüntüyü, “O pozisyon nasıl kaçtı anlamış değilim. O golü atsam her şey bambaşka olabilirdi” sözleriyle dile getirdi.
Fenerbahçe karşısında Siyah-Beyazlı formayla tam 1397 gün sonra maça çıkan Ricardo Quaresma, 90 dakika görev yaptığı karşılaşmada takımına skor katkısı yapamayarak taraftarını üzmüştü. Mücadele içerisinde rakip kaleye 2 şut gönderen ancak hiçbirinde çerçeveyi bulamayan Portekizli futbolcu, 26’ncı dakikada kaçırdığı net pozisyonla ilgili olarak açıklamada bulundu. Mario Gomez’in sol kanattan gönderdiği topla, 3 Fenerbahçeli futbolcunun arasında buluşan ancak ceza alanına girer girmez yaptığı vuruş, Volkan Demirel’in solundan auta giden 32 yaşındaki futbolcu, “O sırada sağ köşeye atmam gerekirdi ama bir anda yanlış bir tercihte bulundum. O pozisyon nasıl kaçtı anlamış değilim. O golü atsam her şey bambaşka olabilirdi. Çok üzgünüm” diyerek maç sonrasında duygularını basın mensuplarıyla paylaştı.
Takım olarak yaşadıkları bu kaybın ardından şampiyonluk umutlarını kaybetmediklerini dile getiren Quaresma, “Bu maçı arkamızda bırakıp zirveyi en kısa sürede geri almak için elimizden geleni yapacağız” sözlerini sarf etti.