Yönetim DİKKAT!..

Değerli BJK’liler, başlık dikkatinizi çekmiştir. Evet yönetim kurulumuzu uyarıyorum, eski bir BJK yönetici, eski bir TFF Bşk. ve de bu işlerin tam içinde yıllardır yaşayan bir futbol adamı olarak BJK yönetimini, Sn. Başkanımızı uyarıyorum. BJK’mizin önü kesilmeye çalışılıyor. Neden mi? Türkiye’nin hatta bence Avrupa’nın en güzel stadı bitmek üzere, bir sürü spekülasyonlar yapılmasına rağmen stadımız Bİ-Tİ-YOR. Bunun yanında bir de teknik olarak bir sürü hatalar yapılmasına rağmen, hangi hatalar mı?
1-Lige ve 2 yarıya hala süper bir kaleci ve stoper ve liberosuz oynamaya mahkum edildik. Alınan iki yeni stoper ve libero çok yetersiz. Böyle bir müdaafa ile FB’yi, orta kalitede Avrupa takımını ve sana biraz saldıran lig takımlarını dahi YE-NE-MEZ-SİN. Nitekim FB’yi, Konya’yı, Akhisar’ı, yenemedik, Avrupa’da da havlu attık. Derwal dahil iyi hocalar hep şunu der. “FUTBOLDA HÜCUM MÜDAFAADAN BAŞLAR”. SENİN GİDEN ERSAN’IN DAHİL, STOPER VE LİBEROLARIN DAN DUN. O zaman güçlü basan her takıma mahkum oynamaya mahkumsun. Bunu bilmek için iyi bir hoca olmaya gerek yok. Zira FUTBOL DA BİR İLİMDİR, OLMAZSA OLMAZ KURALLARI VARDIR. Biri de biraz evvel bahsettiğim kuraldır. Bunlar yapılmadığı için ki ben çok söyledim, çooook da yazdım, bakın eski yazılarıma.
2-Senin eski başkanın ve de şimdi TFF Bşk.nın ile eski dönemlerden bazı isimler, senin şampiyon olmanı istemiyorlar. EVET Sn. Başkan sana bu sözler. Zira stadı bitiriyorsun, bir de şampiyon olursan, seni kimse artık uzun yıllar yıkamaz, ikinci bir AZİZ YILDIRIM gibi 10’nun üzerinde yıllar görürsün. Eee o zaman ne yapmak lazım. BJK’nin önünü kesmek lazım, şer güçleri hareket ettirirsin.
3-UEFA ve FİFA’da harika maçlar çıkaran, benim Berlin’de UEFA kupa finalinde stadyumda gözlerimi gururla yaşlandıran sevgili Cüneyt Çakır, bu Caner’i hem bu maçta hem de diğer idare ettiği maçlarda nasıl korkar da sahadan atamaz, sonra Volkan’ı, tabii onları atamayınca bizim Beck’i, atamazsın. Oldu mu? HOCAM BU.
Başakşehir maçında kulüpler birliğinin, gelecekteki TFF Bşk adayı olacak! Sn. Bşk.nı ile A. Yıldırım Bşk.sana her türlü şekilde bağırıp çağırıp, hatta tehdit dahi edebiliyorsa ve buna da ne TFF Başkanı’ndan, ne MHK Başkanı’ndan, ne de medyadan tek ses çıkamıyorsa (HINCAL, ERMAN, ÇAKAR, T. DEMİR hariç), o zaman bu arkadaşımız kime güvenip de KORKMADAN ÇEKİNMEDEN MAÇ İDARE EDECEK.
Neden Avrupa’da dünyada iyi de burada kötü? Oralarda KORKMUYOR, BURADA KOR-KU-YOR VE ÇE-Kİ-Nİ-YOR, BU KADAR BASİT.
4-Ee tabii Şenol Güneş hocamın da bazı hataları da buna eklenince.
Neler mi? Kulübeye bakın Kerim neden yok? Buna mukabil, iki müdafa adamı kulübede. Cenk neden geç girer? Sen bu müdafaa elemanlarına bilhassa orta ikiline nasıl bu kadar güvenirsin? Neden takımına göre oyun oynatmazsın? Hepsini bırak hocam, Antalyaspor’un FB’yi yendiği maçta nasıl oynadığını futbolcularına devamlı seyrettirip, FB’nin o gün Antalyaspor’a nasıl teslim olduğunu, nasıl 3 yediğini def’alarca gösterseydin derim.
ÖZETLE; Başkan DİKKAT, hem TFF’ye, hem MHK’ye, hem de takımın yönetimine, hani kızıyoruz ya ki ben de kızıyorum AZİZSİLİN lafına, ama adam bakınız yine bu hafta AZİZSİLİN yaptı, FB bizi dağıttı, KISSADAN HİSSSE misali. Ne bileyim valla artık nelere inanmaya başladık. Allah sonumuzu hayır etsin.
Sağlıkla, hoşça kalınız.