ALIŞVERİŞ: Makyaj öncesi termal su trendi

İyi bir makyaj için artık termal su önerisi revaçta…
VICHY TERMAL SUYU
Son yıllarda cilt bakımının en büyük kahramanı haline gelen termal suları gelin yakından inceleyelim. Eczanelerde gördüğümüz termal su spreyleri, kullananların kısa zamanda olmazsa olmazı haline geliyor. Cilt bakımında kısa sürede rahatlama, nemlendirme gibi işlevleri olan bu spreyleri en kısa sürede sen de cilt bakım rutinine eklemelisin.

Termal su nedir?
Termal su, bakım amacıyla kullanılan bir mineral sudur. 15 farklı mineralı kapsayan bu termal sular, cildi dengeler, güçlendirir ve yeniler. Soğuk havalarda kızaran ve kuruyan cildine birkaç fısta dengeleyen termal sular, yaz aylarında ise ferahlık sağlıyor.

Termal suları ne amaçla kullanabilirsin?
– Nem sağlar
Termal su spreyi, cildin ihtiyacı olan nemi birkaç fısta verebiliyor. Eğer karma cilde sahipsen termal su ile gün boyu nem ihtiyacını karşılayabilirsin. Kuru cilde sahip olanlar ise güneş kremi ve nemlendirici uygulamadan önce termal su spreyi uyguladıklarında ciltlerinin gün boyu canlı ve aydınlık göründüğünü fark edeceklerdir.

-Makyaj öncesi
Makyajın en önemli aşamalarından biri, cildi makyaja hazırlamaktır. Gün boyu cildinde duracak makyajı daha kalıcı hale getirmek için, fondötenini uygulamadan önce termal su spreyi ile cildini nemlendirmelisin.

-Makyaj sonrası
Senin de makyajın gün içinde parlama yapıyor mu? Özellikle yağlı ciltlerin en büyük problemi gün ortasında parlayan ciltlerdir. Bunun önüne geçmek için çantana termal su spreyi atman yeterli! Parlayan makyajının üzerine, 30 cm uzaktan sıktığında cildinin daha matlaştığını ve ferahladığını fark edeceksin.

Editörden öneri: Makyajını bitirdikten sonra cildine termal sprey su sıktığında, makyajını sabitleyebilirsin.

-Makyaj süngerine sıkabilirsin
2016 yılının favori ten görünümlerinden olan aydınlık cilt görünümü için sana bir sır vereceğiz. Islak ve canlı ten makyajı için makyaj süngerine termal su spreyini sıkabilirsin. Böylece fondötenin daha ‘ıslak’ bitişli görünecektir.

-Seyehatlerde kullanabilirsin
Uzun yolculuklarda kuruyan cildini termal su spreyleri ile ferahlatabilirsin. Uzun uçuşlarda kuruyan ve gerilen cildinini nemlendirerek parlak ve canlı bir cilde sahip olabilirsin.

-Spor sonrası
Spordan sonra terleyen ve kızaran cildini termal su spreyleri ile tazeleyebilirsin.